torstai 27. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen syntymäpäivä

Vuosi sitten juuri ennen kello yhtätoista illalla näki päivänvalon suloisin punatukkainen poikalapsi. Alusta saakka suurikokoinen Poika oli heti kova syömään ja epäilinkin myöhemmin, että hän oli nälissään ensimmäiset viisi kuukautta elämästään. Raasu. Leppoisa Poika nukkui pätkissä, söi ja söi ja söi. Nyt vuoden vanhana hän käyttää siskolta perittyjä vaatteita, jotka olivat Pululle sopivia noin kaksivuotiaana. Mutta pitää olla pikkuisen pläski! 

Pulu antoi aamulla suukkoja ja halaili syntymäpäiväsankaria ja iloitsi kun tämä oli niin hyvällä tuulella - niin kuin Poika koskaan murjottaisi :). Juhlapäivän aamiaiseen kuului ensimmäistä kertaa pala leikkelemakkaraa, mutta ainakaan vielä se ei saavuttanut Pojan makuhermojen suosiota. Syömättä jäi. 

Erittäin helteinen päivä kului nakusillaan omalla pihalla. Illalla juhlittiin muutaman vieraan kanssa jäätelön kera. Taisi kuitenkin olla mieleiset pirskeet kun väsynyt, mutta onnellinen juhlakalu oli nukahtaa keittiön lattialle sormeillen uusia lahjaksi saatuja leluja. 

Nyt sitten vielä odotellaan ukkosmyrskyn sinfonioita juhlapäivän kunniaksi. Sunnuntaina sitten jatketaan juhlintaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti