maanantai 19. elokuuta 2013

Uusin innostus

Balettitutu on saanut seuraa. Toinen ukeista lahjoitti mikrofonin. Ihan oikean (näköisen) mikrofonin. Nyt aamun varustus on silmien avaamisen jälkeen siis: balettitutu ja mikrofoni. Mikrofoni on tärkeä jos laulaa ukille syntymäpäivälaulun videolle tai vain aamulaulun vielä sängyssä pötköttelevälle isälle. Se tulee myös olemaan tärkeä kun aloitetaan levytyssessio eli isä nauhoittaa Pulun laulua tietokoneelle. Laululistaa on työstetty jo päiviä ja harjoitukset on käynnissä - lähes joka hetki kun vain valveilla ollaan. Hieman myös vielä viimeiseksi ennen nukahtamista. Ihan vain pikkuveljen iloksi <3.

Pulu ja Poika ovat muuten opetelleet viikon verran uutta tapaa käydä nukkumaan. Ilman nukuttamista nimittäin. Nappulat sänkyyn yhtä aikaa samaan huoneeseen, pusut, halit ja hyvää yötä, äiti ja isä menee nyt. Ja mitä ihmettä! Yhtä monta kertaa kuin sitä on kokeiltu se on myös toiminut! Pulu on muutaman kerran kysynyt miksei äiti jääkään yhdessä nukkumaan, mutta tyytyy äitituleekohtaperästä-vastaukseen tai nonytnukutaannäin. Vau! Nyt varmaan kun tämän ääneen möläytin nakupellet pistääkin järjestyksen illalla uusiksi.

Äidin hämmästykseksi pesukoneesta löytyi muuten viikonloppuna isän nuuskapurkki (yök!). Äidin ihmetellessä asiaa ääneen isä tietysti on tietävinään, että itsepä olet taas jättänyt housuntaskut tyhjentämättä, kannattaisiko opetella ne katsomaan ja mitä ties vielä.
"Mutta kun ei täällä koneessa ole yksiäkään housuja!".
"Ai... no mites se sitten..?" ihmettelemme molemmat. Vastaus tulee (yllätys!) Pululta.
"No se oli Nukkumatti!"
"Ai-jaha... kukahan Nukkumatti se on mahtanut olla", kysäisee äiti vaikka vastauksen taidankin tietää.
"No minä! Yöllä kun nukuttiin niin pukeuduin ja sitten ihan hiljaa hiippailin..."
Aha :) oiskohan noin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti